În ultimul lor meci din sezonul regulat Unioted Galați a jucat pe propriul teren cu Luceafărul Buzău, meci câștigat de campioni cu scorul 12-3 (4-1). Cu cele 12 goluri marcate în jocul cu Buzăul, CS United a încheiat sezonul regulat cu 129 de goluri marcate, cel mai bun atac, și 41 de goluri primite, cu 14 victorii, trei remize, o înfrângere.

United Galați a deschis scorul în minutul 4 prin Krstic, apoi Dudău a marcat pentru 2-0 în minutul 7. Luceafărul Buzău a redus din handicap în minutul 14 prin Nicodim, apoi gazdele au mai marcat de două ori până la pauză, prin Crăciun în minutul 16 și Krstic în minutul 17. 

După pauză, United a mai marcat de 8 ori, prin Arhire în minutele 22, 37 și 38, Dudău în minutul 23, Oană în minutele 29 și 40, Ignat în minutul 33 și boșneagă în minutul 33. Pentru Luceafărul Buzău au mai marcat Nicodim în minutul 22 și Coltofean în minutul 27. 

United Galați a început meciul cu: Toniță – Boșneagă, Ignat, Krstić, Crișan. Au mai jucat: Cârdei, Oană, Crișan, Arhire, Burdujel, Dudău, Crăciun, Petică. Antrenor: Ignat.
Luceafărul Buzău a început cu: Dospinescu – Burciu, Nicodim, Coltofean, Nițu. Au mai jucat: Mălâia, Chivulescu, Toader, Mielușoiu, Cioran. Antrenor: Burciu.

De pe prima poziție în urma sezonului regulat cei de la United așteaptă stabilirea adversarului din semifinalele campionatului. Câștigătoarea primei părți de campionat va juca în semifinale cu echipa ce se va clasa pe locul patru la finalul meciurilor din play-off.

Primele două clasate în urma sezonului regulat, CS United și FK Odorheiu Secuiesc vor avea pauză în play-off. În faza secundă a campionatului, play-off, se vor întâlni echipele clasate pe locurile 3, 4, 5 și 6. Ordinea formațiilor din play-off urmează să se stabilească în urma jocurilor din etapa a VII-a, tur suplimentar. United a jucat în devans în etapa a VII-a și s-a impus cu scorul 16-1 pe terenul celor de la CFF Clujana Cluj-Napoca. Luceafărul Buzău mai are de jucat meciul din ultima etapă a turului suplimentar, pe teren propriu, cu Futsal Klub Odorheiul Secuiesc, luni, 3 aprilie, de la ora 17.30, dar indiferent de rezultat va termina pe locul 6. 

Articolul precedentAccident grav pe DE  87, intre localitatea Șendreni și Brăila. O persoană rănită a fost preluată de elicopterul SMURD
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 1 aprilie 2023