Un motociclist ucrainean grăbit n-a mai ajuns în ţara sa, ci la spitalul din Galaţi, după ce a fost victima unui accident, în apropierea frontierei cu Republica Moldova.

Ucraineanul, în vârstă de 41 de ani, circula cu motocicleta, sâmbătă, pe Drumul European 87 şi se îndrepta spre Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi – Giurgiuleşti, de la graniţa cu Republica Moldova. La un moment dat, maşina care se afla în faţa sa a încetinit, intenţionând să iasă de pe şoseaua principală, iar ucraineanul, neatent, n-a reuşit să frâneze la timp şi s-a izbit violent de spatele autoturismului. În urma impactului, motociclistul a suferit o fractură şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.

„Din primele cercetări, a reieșit că un cetăţean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, care îşi conducea motocicleta pe DE 87, nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, iar atunci când şoferul autoturismul din față a încetinit pentru a vira la stânga, motocicleta a intrat în coliziune cu mașina. Motociclistul a fost rănit și a fost transportat la spital”, informează un comunicat al IPJ Galați.

Conform oamenilor legii, ucraineanul a fost cel care a încălcat regulile de circulaţie, nerespectând distanţa faţă de autoturismul din faţa sa. Testarea cu aparatul Drager a relevat că nici motociclistul și nici șoferul mașinii lovite nu băuseră alcool. În cauză a fost deschisă o anchetă.

Articolul precedentTaximetriştii gălăţeni au majorat tarifele cu 60 de bani pe kilometru
Articolul următorGălăţenii sunt cei mai avizi cititori din ţară