Un tată și cei doi fii ai săi, toți locuitori ai orașului Târgu Bujor au vrut să își facă dreptate singuri.

Un tată și cei doi fii ai săi au vrut să își facă dreptate singuri. Cei trei, din Târgul Bujor, au fost reținuți și vor fi propuși astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor pentru arestare preventivă. Ei sunt acuzați de lovire sau alte violențe, perturbarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugerea, rănirea și schingiuirea animalelor.

Tinerii au intrat în curtea vecinului, proferând amenințări cu moartea. Polițiștii au fost anunțați, iar la fața locului au constatat că cei doi avea în dotare un topor și o lopată, cu acestea provocând stricăciuni la casa vecinului și lovindu-i câinele. Se pare că vecinul depusese plângere împotriva tatălui.

”Din primele verificări s-a stabilit că incidentul s-a produs după ce, în aceeaşi zi, victima, un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Târgu Bujor, a depus o plângere faţă de tatăl celor doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acţiunea lor reprezentând un act de răzbunare pentru această plângere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Articolul precedentPrimăria Galați – se reia circulația pe tronsonul închis de pe Siderurgiștilor
Articolul următorSTAREA DE ALERTĂ a fost prelungită pentru încă 30 de zile