Un şofer gălăţean de 43 de ani şi-a pierdut viaţa pe DN 26

Un şofer gălăţean de 43 de ani şi-a pierdut viaţa pe DN 26, după ce un alt conducător auto a încălcat linia continuă şi a provocat un accident de circulaţie.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.00. Conform polițiștilor, accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 67 de ani, care conducea o autoutilitară. În timp ce se deplasa dinspre Galați spre Vânători, acesta a vrut să vireze la stânga, fără a ține seama că are linie continuă și fără să se asigure.

Autoutilitara a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, dinspre Vânători spre Galați. Autoturismul lovit a fost proiectat pe celălalt sens de mers, unde s-a ciocnit cu o altă maşină, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar spre Vânători. În urma impactului, bărbatul de 43 de ani și-a pierdut viața, iar șoferul de 67 de ani a fost rănit uşor.

Polițiștii i-au testat alcoolscopic pe șoferi, stabilind că niciunul dintre ei nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de ucidere și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPrima persoană din România care a murit de gripă în această iarnă este un gălățean
Articolul următorCu 35 la sută mai multe locuinţe terminate la Galaţi în 2018 faţă de 2017