Un controlor al societăţii locale de transport public, Transurb, a fost agresat, joi, de un călător fără bilet, care i-a provocat o entorsă la mâna stângă.

Incidentul s-a petrecut în cursul dimineţii, în jurul orei 10.00, într-un mijloc de transport public local, aflat la momentul respectiv în apropierea intersecţiei dintre străzile Traian şi Prundului.

Călătorul a fost găsit circulând fără bilet în autobuzul 28, iar când controlorul i-a cerut să se legitimeze pentru a putea întocmi procesul verbal de contravenţie a devenit violent.

După ce a refuzat să-i prezinte controlorului actele de identitate, călătorul fraudulos i-a înmânat totuşi un document care conţinea datele personale solicitate. S-a răzgândit însă foarte rapid şi, în încercarea de a smulge documentul din mâna controlorului, i-a provocat acestuia o entorsă.

„În timpul unei acţiuni de verificare, un membru al echipei de control a fost agresat fizic de către un călător (…) Persoana în cauză (…) a încercat să smulgă documentul din mâna agentului constatator, provocându-i o entorsă la mâna stângă. A fost sesizată Poliţia Locală Galaţi, care a intervenit”, se arată într-un comunicat al Transurb SA Galaţi.

Articolul precedentScandal ca în filme: un bărbat era cât pe ce să-şi omoare unchiul
Articolul următorProducătorii de autobuze hibrid îşi prezintă marfa la Galaţi