Un autobuz al Transurb, vandalizat de nişte scandalagii. Incidentul a avut loc în staţie la „Modern”, din fericire fără să fie cineva rănit.

Potrivit unor martori la eveniment, totul s-a întâmplat din cauza unor tineri care au avut un conflict în autobuz. Unul dintre ei a coborât, a luat o piatră şi a aruncat-o după celălalt, numai că a nimerit în autobuzul a cărui uşă era deschisă. Piatra nu a lovit sau rănit pe nimeni, însă a spart geamul de protecţie care delimitează culoarul de scaune. Conducerea Transurb a retras imediat de pe traseu autobuzul şi a montat un geam nou.

„Facem apel la civilizaţie din partea gălăţenilor şi ne dorim ca forţele de ordine să ne sprijine în aceste situaţii. Mai ales că în toate staţiile de transport public local au fost instalate camere de luat vederi. Ne gândim ce se va întâmpla în viitorul apropiat, când vor intra pe trasee noile autobuze. În momentul de faţă avem o reală problemă cu tăiatul tapiţeriei scaunelor, cu scrijelirea spătarelor, a barelor de susţinere. Este adevărat că în noile autobuze vom avea camere video şi ne va fi mai uşor să-i identificăm pe cei ce săvârşesc asemenea fapte. Însă, până la urmă, este vorba de respect faţă de bunuri publice cumpărate din banii noştri”, a declarat directorul general al SC Transurb SA, Mihai Cadinoiu.

Articolul precedentŞcolile din judeţul Galaţi au din ce în ce mai puţini elevi
Articolul următorUnited începe campionatul de futsal cu gândul la titlu