Turneul de volei masculin „Cupa Arcada”, în weekend, la Galaţi

Turneul de volei masculin „Cupa Arcada” se va desfăşura în acest weekend, în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi, cu participarea a patru echipe.

La tradiţionala competiţie gălăţeană, aflată la cea de-a 28-a ediţie, au fost invitate echipele SCM „U” Craiova, SCM Gloria Buzău și Hebar Pazardjik (Bulgaria). Vineri, în prima zi a turneului, de la ora 17.00, se vor înfrunta SCM „U” Craiova și Hebar Pazardjik. În al doilea meci al zilei, de la ora 19.00, CSM Arcada va juca cu SCM Gloria Buzău – echipă nou promovată în A1.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Gloria Buzău va juca cu bulgarii de la Hebar Pazardjik. De la ora 19.00, în a doua partidă a zilei, se va juca meciul vedetă al turneului, CSM Arcada – SCM „U” Craiova. Înaintea jocului cu formația din Craiova, clubul gălățean își va prezenta lotul pentru noul sezon. Turneul se va încheia duminică. De la ora 9.00, în primul meci al ultimei zile, Gloria Buzău va juca cu SCM „U” Craiova, iar de la ora 11.00, CSM Arcada se va confruta cu bulgarii de la Hebar Pazardjik.

În cadrul turneului, organizatorii vor premia echipele şi jucătorii evidențiați, dar și glorii și personalități marcante ale voleiului și sportului românesc. Tot cu acest prilej, se va lansa și cartea „CSM Arcada – primul titlu”, de Marian Săvăstru, volum dedicat primului titlu de campioană a României cucerit de o echipă din zona Moldovei. Cartea va putea fi achiziționată, începând de sâmbătă, de la Sala Sporturilor, la prețul de 35 de lei.

Articolul precedentLiberty şi-a început oficial activitatea la combinatul siderurgic din Galaţi
Articolul următorCercetat penal după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat