Trei victime într-un accident rutier serios, pe strada Prelungirea Brăilei. Condiţiile producerii incidentului nu sunt pe deplin cunoscute. 

În această seară, în jurul orei 22,00, un accident rutier a avut loc pe strada Prelungirea Brăilei din Galați. Trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Victimele, printre care cei doi șoferi, au fost transportate la spital.

Potrivit unor informații, șoferul unuia dintre autoturisme ar fi pătruns pe contrasens, din motive încă nelămurite, lovind un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma coliziunii, ambii șoferi și un pasager din autoturismul care circula regulamentar au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spital.

La momentul accidentului, spuneau unii martori, şoferul responsabil, un bărbat de 41 de ani, ar fi fost sub influenţa alcoolului. Fiind răniţi, şoferii nu au putut fi testați pe loc, urmând să le fie prelevate probe de sânge la spital.

Poliția Rutieră Galați face cercetări în caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

UPDATE: Polițiștii rutieri care fac cercetări au reușit să îl testeze cu aparatul Dragger pe șoferul care a provocat accidentul. Rezultatul: 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Foto:GSG

Articolul precedentPeste 100 de amenzi în trei zile pentru păstrarea curățeniei și a liniștii publice
Articolul următorLocuri de muncă vacante în Europa, prin AJOFM Galați