Trei persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație, care a paralizat traficul în plin centrul orașului în seara de Revelion. 

Potrivit polițiștilor, impactul s-ar fi produs din vina unei șoferițe de 66 de ani, care, venind dinspre faleză pe strada Prelungirea Traian, a virat stânga fără să se asigure.

Maşina condusă de femeie a lovit în plin un autoturism care venea din sens opus, al cărui șofer nu a mai avut vreme să evite coliziunea.

Trei persoane din mașina care a virat riscant, respectiv șoferița, o altă femeie, de 56 de ani, și un bărbat de 68 de ani, au fost răniți. Echipajele SMURD sosite la fața locului au constatat rănile şi acordat primul ajutor. Victimele au fost ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, polițiștii întocmind un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Acesta a fost doar unul dintre accidentele petrecute în Galați în seara de Revelion, alte evenimente rutiere înregistrându-se fie din cauza vitezei, fie a neacordării de proritate, în diferite puncte ale Drumului de Centură.

Mai mult, un om şi-a pierdut viaţa, după un accident produs la Barcea.

Articolul precedentUn bărbat de 61 de ani, prima victimă a unui accident rutier în anul 2019
Articolul următorConcursul de artă plastică „Conexiuni” şi-a desemnat câştigătorii