La data de 07 martie 2023, în jurul orei 13:20, un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din municipiul Galați, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Ventura din localitatea de domiciliu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru alte abateri la regimul rutier.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru aceeași infracțiune va fi cercetat un alt bărbat, cu vârsta de 35 de ani, din satul Tălpigi, județul Galați, care, în cursul nopții trecute, la ora 00:30, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Medeleni din localitatea de domiciliu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Un alt bărbat, cu vârsta de 24 de ani, domiciliat în satul Bălășești, județul Galați, a fost depistat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Berești Meria și al Postului de Poliție Bălășești, în timp ce conducea un tractor neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, pe drumul comunal 111, din localitatea de domiciliu.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPieton accidentat mortal de o ambulanță aflată în misiune
Articolul următorUn gălățean de 21 de ani, cu permisul suspendat și sub influența substanțelor psihoactive, a fugit după ce polițiștii au vrut să-l oprească