O femeie în vârstă de 38 de ani a fost victima unei tentative de viol, pe o stradă din municipiul Galaţi, în timp ce se îndrepta spre casă. Luptându-se din răsputeri cu agresorul, gălăţeanca a scăpat în cele din urmă de agresiune, însă va rămâne cu traume psihice greu de depăşit.

„Folosind acte de violenţă și ameninţări, un tânăr de 25 de ani, din comuna Vârlezi, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia, împotriva voinţei sale, dar, întâmpinând rezistenţă din partea acesteia, i-ar fi sustras telefonul mobil. Întrucât în zonă ar fi apărut alte persoane, bărbatul ar fi abandonat telefonul sustras şi ar fi fugit”, se menţionează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis solicitarea oamenilor legii şi l-au trimis pe tânăr după gratii pentru 30 de zile, pentru tentativă de viol şi tâlhărie calificată.

Nici bărbaţii nu sunt feriţi de pericole. Astfel, un tecucean de 66 de ani a fost atacat pe cea mai circulată stradă din oraş, înainte de lăsarea întunericului. În spatele unui bloc, bărbatul a fost agresat de un individ necunoscut, care i-a smuls de pe umăr borseta în care avea 300 de lei. Omul a sunat imediat la 112, iar oamenii legii l-au reţinut pe suspect, un tânăr de 23 de ani, nu înainte, însă, ca acesta să facă praf o bună parte din banii furaţi.

 

Articolul precedentNouă elevi gălăţeni au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională
Articolul următorTurneu internaţional de box, la Galaţi