O tânără gălăţeancă a fost depistată beată la volanul unui autoturism, pe strada Domnească, de polițiștii Biroului Rutier Galați.

Oamenii legii au oprit maşina tinerei de 20 de ani pe 11 mai, în jurul orei 4.40. La testarea alcoolscopică a gălăţencei a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost condusă la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

A doua zi, în jurul orei 8.40, polițiștii au testat un bărbat, de 32 de ani, din municipul Galați, care circula la volanul unui autoturism pe Șoseaua Smârdan. Aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ca urmare, polițiștii i-au întocmit dosar penal atât pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cât și pentru refuzul prelevării de mostre biologice.

Un alt conducător auto aflat la volan sub influența alcoolului a fost depistat în aceeași zi, în jurul orei 18.15, de polițiștii de la Târgu Bujor, în comuna Drăgușeni. Bărbatul, din localitatea Fundeanu, a prezentat la testarea etilotest valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii îl cercetează pentru conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentGălăţenii de la United au pierdut şi al doilea meci al finalei de futsal
Articolul următorUniversitatea Galaţi a ratat calificarea în finala „Cupei României”