Gălăţenii de la United au pierdut şi al doilea meci al finalei de futsal

Gălăţenii de la United au pierdut şi al doilea meci al finalei de futsal, disputat marţi seară, la Miercurea Ciuc, fiind învinşi de echipa locală Imperial Wet cu 3-2.

Gazdele au început foarte bine partida şi în minutul 6 aveau deja 2-0 pe tabela de marcaj. Gălăţenii au jucat sub nivelul obişnuit şi în continuare, astfel că Imperial a făcut 3-0 în minutul 18. A fost momentul în care United a avut o tresărire de orgoliu şi a înscris de două ori, prin antrenorul-jucător Florin Ignat (min. 18) şi, imediat după pauză, prin Andrei Crăciun (min. 22). Până la final, însă, deşi au avut destul timp la dispoziţie, gălăţenii n-au mai reuşit să marcheze, în ciuda câtorva mari ocazii. Astfel, partida a luat sfârşit cu scorul de 3-2 (3-1) în favoarea ciucanilor, care au punctat prin Rakici – 2 şi Ovsianikov.

Cum în primul joc, disputat luni, s-a impus cu 7-6 (după şuturi de penalitate), echipa din Miercurea Ciuc conduce cu 2-0 în finala Ligii I de futsal. Finala Imperial Wet – United se dispută în sistemul trei victorii din cinci jocuri.

Gălăţenii sunt „condamnaţi” acum să câştige fiecare partidă, orice pas greşit însemnând a treia finală consecutivă pierdută. Următoarele două meciuri sunt programate la Galaţi, pe 20 și 21 mai, iar dacă va fi nevoie de o a cincea partidă, aceasta va avea loc la Miercurea Ciuc, pe 26 mai.

Jocurile de la Galaţi vor avea loc în Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 18.45. Biletele de intrare la meciuri costă 5 lei şi pot fi cumpărate de la intrarea în sală, în ziua jocurilor.

Articolul precedentCărţi de identitate false, descoperite la frontiera Oancea
Articolul următorTânără gălăţeancă depistată beată la volanul unei maşini