Sute de amenzi pentru parcarea maşinilor pe trotuar şi pe spaţiul verde au dat poliţiştii locali din Galaţi, pe parcursul lunii iulie, sintetizează un comunicat al instiutuţiei.

Poliţiştii de la serviciile de Siguranţă Rutieră şi Ordine Publică au aplicat, luna trecută, 687 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de peste 170.000 de lei, şi 137 de puncte penalizare. Cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar şi pe spaţiul verde.

Au mai fost aplicate sancţiuni pentru autoturisme expuse la vânzare pe domeniul public, autoturisme abandonate pe domeniul public, oprirea interzisă, staţionarea interzisă, accesul interzis, accesul interzis peste 3,5 tone.

„De la intrarea în vigoare a HCL 260/2018, pentru fapte referitoare la circulaţia, oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor pe domeniul public, altele decât cele prevăzute în OUG 195/2002, sancţiunile sunt cuprinse între 700 şi 2.500 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Galaţi.

Din luna februarie 2018, în municipiul Galaţi au fost aplicate peste 3.000 de sancţiuni contravenţionale, în sumă totală de peste 400.000 de lei.

Articolul precedentEchipa de volei feminin CSU Galaţi, la primele transferuri
Articolul următorBărbat din Galaţi ars de viu în propria bucătărie