Stelian Bordieanu şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal SC Oţelul Galaţi, luni seara, în urma unui conflict cu preşedintele clubului, Cornel Moisescu.

„Mi-am dat demisia, nu pot lucra în asemenea condiţii, cu tensiune la echipă, deşi suntem pe primul loc şi nu am primit gol în primele patru etape. Preşedintele Moisescu a transmis că mă va da afară dacă nu câştigăm la Rădăuţi, în runda următoare. Nu sunt normale astfel de ameninţări, când suntem pe primul loc”, a declarat Bordieanu.

La rândul său, tehnicianul i-a cerut public demisia lui Moisescu, după ratarea promovării în Liga a II-a. „Cer public demisiile lui Cornel Moisescu şi Iulian Apostol. Să-şi asume neîndeplinirea obiectivului promovării în sezonul trecut”, a spus Bordieanu.

Stelian Bordieanu a fost reinstalat ca antrenor principal la Oţelul în vara acestui an, după ce condusese echipa în primul sezon de la înfiinţare, când a reuşit promovarea în Liga a III-a.

După patru etape disputate din acest sezon, Oţelul are trei victorii şi un egal, fiind pe primul loc în Seria I a Ligii a III-a, cu 10 puncte, la fel ca SCM Gloria Buzău şi CSM Focşani, care însă au golaveraje mai slabe.

Articolul precedentA braconat timp de un an, până să fie prins de poliţişti cu două arme acasă
Articolul următorCetăţenii îşi vor primi despăgubirile pentru porcii ucişi în criza pestei porcine