Sporting și Universitatea, învinse în etapa a X-a a Ligii a III-a de fotbal

Echipele gălăţene Sporting Lieşti și Universitatea „Dunărea de Jos” au părăsit terenul învinse în etapa a X-a a Ligii a III-a de fotbal.

În meciurile disputate sâmbătă, ambele au avut de înfruntat adversari cu pretenţii, cărora nu le-au putut face faţă. „Studenţii” au jucat, acasă, cu formaţia Foresta Suceava, în faţa căreia a cedat cu scorul de 4-2 (2-1). Golurile echipei gălăţene au fost înscrise de Andrei Bădilaş (min. 16) şi Alexandru Perju (min. 53). Pentru oaspeţi au marcat: Dudu Drugă (min. 13 şi 85 – ambele din penalty), Cornel Căinari (min. 29) şi Robert Martin (min. 60).

Sporting Lieşti a făcut un meci bun în deplasare, dar a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0), după un penalty acordat în min. 87, transformat de Sergiu Jurj.

Oţelul a jucat vineri în deplasare şi a pierdut, scor 0-2, în faţa liderului, Aerostar Bacău.

În urma acestor rezultate, Aerostar se menţine pe primul loc în Seria I, cu 30 de puncte din tot atâtea posibile. Pe poziţiile următoare: 1. Ceahlăul Piatra Neamţ – 24 de puncte, Bucovina Rădăuţi – 22 de puncte, 4. Foresta Suceava – 20 de puncte. După penalizarea de 4 puncte primită din partea FRF, Oţelul a rămas cu 18 puncte şi ocupă locul 5. Sporting are 8 puncte şi se află pe locul 12, iar Universitatea, cu 6 puncte, este pe locul 13.

Articolul precedentVoleibaliştii de la CSM Arcada s-au plimbat la Timişoara
Articolul următorBaschetbaliştii de la CSM Galaţi s-au impus clar la Miercurea Ciuc