Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi, învinşi de Aerostar Bacău

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au fost învinşi, vineri după-amiază, de Aerostar Bacău, în derbiul etapei a X-a a Seriei I din Liga a III-a de fotbal.

Formaţia gazdă, lider al seriei, cu punctaj maxim, şi-a confirmat statutul de favorită, în ciuda dorinţei gălăţenilor de a reduce diferenţa de puncte din clasament. Aerostar a dominat partida în cea mai mare parte şi s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile înscrise de Gorovei, în minutele 45+2 (din penalty) şi 47.

În urma acestui rezultat, Aerostar a acumulat 30 de puncte din tot atâtea posibile şi are opt puncte avans în faţa celor de la Bucovina Rădăuţi. Penalizată cu 4 puncte, pentru neplata unor salarii în sezonul trecut, SC Oţelul a rămas cu 18 puncte şi se menţine pe locul 4.

Celelalte două echipe gălăţene din această serie îşi vor juca meciurile din etapa a X-a sâmbătă, astfel: CSM Focşani – Sporting Lieşti, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi – Foresta Suceava. În clasament, Sporting este pe locul 11, cu 8 puncte, iar Universitatea se află pe locul 13, cu 6 puncte.