Vineri, Sporting Liești a jucat un nou meci amical. Formația gălățeană s-a deplasat în județul Brăila, la Tudor Vladimirescu, pentru jocul cu câștigătoarea Ligii a 4-a brăilene, Victoria Traian, echipă ce a jucat în această vară barajul de promovare în Liga a 3-a contra gălățenilor de la Unirea Braniștea.

Jocul de la Traian a fost câștigat de Sporting Liești cu scorul 5-2, după ce la pauză scorul a fost 2-2. Adrian Grigoraș a marcat o ”dublă”, Sevastian, Stan și Costea au fost ceilalți realizatori ai meciului pentru Sporting Liești. Pentru Victoria Traian au marcat Ilie Mogoș și Cosmin Căldăruș. 

Sporting Liești a început cu formula: A. Brăneț – Bălan, Cucu, Sevastian, Chiriac, Munchiu, Mihu, Stan, Grigoraș, Iordache, Costea. Au intrat Hodorogea, Călin, Mereuță, Dima, Buhăescu, Popa, Ștefănescu.

Victoria Traian a jucat în formula: Olaru – Drăguț, Andrieș, Preda, Păduraru – Paul Ioan, Căldăruș, Bogoș – Ilie Șerbănescu, Ilie Mogoș, Alin Ion. Au mai jucat: Orășanu, Gorgovan, Balaban, Sorin Șerbănescu și Ionuț Șerbănescu. 

Miercuri, 17 august, de la ora 17.30, Sporting Liești va juca pe teren propriu în primul tur național din Cupa României cu cei de la Aerostar Bacău.

Articolul precedentÎnregistrat de radar cu 140 km/h în timp ce rula prin localitatea Tudor Vladimirescu
Articolul următorInformare – trafic și transport public în municipiul Galați, în ziua de 15 august