Vineri după-amiază, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune, pe raza județului Galați, pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză.

În cursul acțiunilor desfășurate polițiștii gălățeni au depistat pe DE 581, în afară localității Priponești, un bărbat,  de 38 de ani, din Republica Moldova, care conducea autoturismul cu viteza  de 163 km/h. Acesta a fost sancționat cu 2900 de lei amendă contravențională și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot vineri după amiază, pe DN 25, în localitatea Hanu Conachi, un autoturism condus de o femeie, de 39 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar rulând cu viteza de 114 km/h, motiv pentru care polițiștii au sancționat-o pe aceasta cu amendă în cuantum de 1450 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile. Tot pe DN 25, un bărbat, de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism a depășit viteza legală admisă cu 90 de km/h, circuland, în localitatea Tudor Vladimirescu cu 140 de km/h. Polițiștii l-au sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5800 de lei și reținerea permisului de conducere,  în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Totodată, s-a constatat că acesta avea ITP-ul expirat, astfel încât polițiștii i-au reținut și certificatul de înmatriculare al mașinii.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUrmărit pentru infracțiuni contra patrimoniului, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea
Articolul următorSporting Liești a învins cu 5-2 pe Victoria Traian, într-un meci amical