Sporting Liești s-au impus categoric în derby-ul cu CSM Rm. Sărat, într-un joc contând pentru etapa a 12-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Lieștiul s-a impus cu scorul 5-0, la pauză 2-0, într-un joc dominat în totalitate de formația gălățeană.

Ionuț Iancu și Dragoș Voicu au stabilit scorul pauzei prin golurile marcate în minutele 26 și 32, al doilea din lovitură de la 11 metri. După pauză Adrian Grigoraș a marcat de două ori, în minutele 60 și 71, iar scorul final a fost stabilit de Dragoș Mucuță, în minutul 87.

Sporting Liești a început cu formula: Vădeanu – Voicu, Bucevschi, Manău, Chiriac, Moldoveanu, Stan, Milea, Iancu, Țicămucă. Au mai jucat: Constantinescu, Grigoraș, Mucuță, Călin și Mihu. 

În urma victoriei din etapa a 12-a Sporting Liești a urcat pe locul patru în clasamentul la zi din Liga a 3-a, seria a II-a, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei CSM Focșani, trei puncte mai puțin decât echipa de pe locul doi, Dacia Unirea Brăila.

Pentru Sporting Liești urmează jocul de la CSM Bacău, 27 martie, în timp ce pe teren propriu formația gălățeană va reveni pentru jocul cu Avântul Valea Mărului, 3 aprilie.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentOțelul Galați a câștigat cu 3-1 meciul cu Viitorul Ianca
Articolul următorAvântul Valea Mărului a câștigat la Sportul Chiscani și s-a distanțat la 5 puncte de ultimele două locuri