Șoferi prinși de polițiști în trafic fără dreptul de a conduce. Doi asemenea conducătopri auto au fost depistați pe raza județului Galați în aceeași zi.

Pe 10 aprilie a.c., în jurul orei 13,45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au oprit, în trafic, un autoturism care circula pe un drum din comuna Smârdan.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 29 de ani, din localitate. Acesta a prezentat pentru control un document cu inscripția ”Provisional Driving Licence”. Întrebat, le-a declarat polițiștilor că acesta este permisul său de conducere.

Verificările făcute în bazele de date ale poliției au relevat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din acest motiv, el este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat, în aceeași situația, un tânăr din Tecuci. Bărbatul de 28 de ani conducea un autoturism pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci. El avea permisul de conducere reținut pentru săvârșirea unei infrațiuni la regimul rutier, în anul 2017.

Și în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

 

Articolul precedentO licitație pentru lucrări suplimentare la Centura Galațiului, anulată
Articolul următorHocheiștii de la CSM Galați s-au calificat în finala campionatului