Și-a rănit soţia, după ce a pierdut controlul volanului

Un şofer gălăţean şi-a rănit soţia, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac aflat în afara părţii carosabile.

Accidentul a avut loc, duminică, pe DN 25, cea mai periculoasă şosea din judeţul Galați, între localităţile Braniştea şi Traian. Maşina implicată în accident, un Logan, venea dinspre Tecuci către Galaţi, iar la volan se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani.

La un moment dat, pe o porţiune de drum acoperită cu pietriş, şoferul a pierdut controlul volanului, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile drumului aflat în reparaţie. Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un copac de pe marginea şoselei.

În urma impactului, soţia şoferului, o femeie de 56 de ani, a fost rănită grav. Aceasta a avut nevoie şi de intervenţia echipajului de la Descarcerare, deoarece a rămas blocată în maşina avariată grav în urma impactului. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească în ce măsură şoferul se face vinovat de producerea evenimentului.

Articolul precedentAccidente provocate de şoferi care s-au urcat băuţi la volan
Articolul următorRezultatele parţiale la Evaluarea Naţională. 2.930 de candidaţi promovaţi la Galaţi