Ieșit la plimbare cu bicicleta pe strada Brăilei, un jandarm aflat în timpul liber a văzut cum un bărbat este fugărit de către trei tineri. A intervenit și după ce și-a declinat identitatea a aflat motivul pentru care era atâta zarvă în stația de la Spitalul de Urgență. Cel fugărit amenințase angajata unei agenții de turism.

În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost solicitat de către un jandarm aflat în timpul liber să intervină pentru clarificarea unei situații conflictuale ce avea loc în stația de la Spitalul de Urgență, persoanele implicate fiind reținute de către acesta. Colegul nostru a relatat echipajului de jandarmerie ajuns la fața locului că se deplasa pe strada Brăilei și a văzut cum un bărbat este fugărit de către trei tineri, moment în care a decis să intervină. Atunci când și-a declinat identitatea, tinerii i-au spus jandarmului că bărbatul în cauză a amenințat și înjurat angajata unei agenții de turism din zonă, motiv pentru care i-a creat un sentiment de nesiguranță femeii„, informează Jandarmeria Galați.

Jandarmii s-au deplasat cu persoanele implicate în conflict la sediul agenției de turism, unde angajata societății le-a spus oamenilor legii că bărbatul voia să cumpere un bilet de avion, dar nu avea o destinație anume. Acesta a devenit recalcitrant atunci când i s-a solicitat să precizeze destinația unde dorea să ajungă, iar femeia s-a panicat. Femeia le- mai spus jandarmilor că bărbatul a mai fost în agenție în urmă cu două zile și a avut același comportament.

Bărbatul nu și-a putut justifica comportamentul, mai ales că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost sancționat de către jandarmi cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru proferarea de injurii și amenințări cu acte de violență. Cei trei tineri au relatat jandarmilor că se aflau în apropiere, au văzut comportamentul bărbatului și au decis să intervină atunci când acesta a ieșit din agenție și a început să fugă„, a mai precizat Jandarmeria.

Angajata agenției a fost îndrumată să depună plângere la poliție.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentProtest antivaccinare la Galați
Articolul următorOțelul Galați a câștigat cu 3-1 meciul cu Viitorul Ianca