La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1870 de persoane și 87 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 152 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 97 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.150 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCreșa nr. 36 s-a schimbat foarte mult, a devenit o clădire modernă, prietenoasă cu mediul
Articolul următorUn șofer sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate