Ambulante pot fi vazute parcate la sediul Serviciului De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti. Serviciul de ambulanta este suprasolicitat in perioada caniculara, peste 15% din interventiile ambulantelor realizandu-se in cazul persoanelor afectate de caldura

S-a urcat beat la volan și s-a oprit cu mașina într-un stâlp. A fost pățania unui gălățean care acum riscă închisoarea. 

Șoferul gălățean, în vârstă de 39 de ani, s-a rănit și s-a ales și cu dosar penal, după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul conducea pe strada Basarabiei când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un stâlp de iluminat public.

Impactul frontal cu pilonul de beton a distrus maşina şi i-a provocat celui aflat la volan câteva răni. Dincolo de asta, problemele șoferului s-au agravat odată cu sosirea polițiștilor. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că avea o alcoolemie de 0,79 la mie în aerul expirat. Șoferul este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. El riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 şi 5 ani.

Articolul precedentJudecătoria Galați suspendă ședințele, în semn de protest
Articolul următorAngajaţi din sistemul de asistenţă educaţională din Galați protestează