Răniți după ce taxiul în care erau a fost lovit de o altă mașină. Asta li s-a întâmplat unor clienți gălățeni care au tras o sperietură soră cu moartea.  

Femeia de 34 de ani şi bărbatul de 41 de ani, ambii pasageri într-un taxi, au văzut moartea cu o0chii când mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, fiind lovită de un alt autoturism.

Impactul s-a produs pe Faleza Superioară. Vinovat de producerea accidentului, spun poliţiştii şi martorii, ar fi fost chiar taximetristul. Acesta ar fi vrut să întoarcă într-o zonă unde este linie continuă.

Ce spun polițiștii 

Conform concluziilor oficiale, şoferul maşinii a făcut manevra care a produs accidentul. Acesta, un tânăr de 27 de ani, se afla la volanul mașinii care circula în regim de taxi, pe banda unu a sensului de coborâre de pe Faleză. În dreptul vilei Belvedere, ar fi vrut să schimbe sensul de mers, către Parcul Viva. Nu s-a asigurat şi a lovit în plin un BMW, condus regulamentar, pe banda a doua a aceleiași direcții de mers, de un tânăr de 26 de ani.

În urma coliziunii, cei doi pasageri din taxi au suferit leziuni şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei nu au rămas însă internaţi. Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: GSG

Articolul precedentAdjunctul Jandarmeriei Galați pleacă în Afganistan
Articolul următorLa Galaţi începe construcţia primului bloc pentru medici