„Punguţa cu doi bani” închide această stagiune la Teatrul Gulliver. Ultimul spectacol din această vară se va juca duminică, 30 iunie, de la ora 10,30.

Este vorba despre „Punguţa cu doi bani”, o adaptare în versuri de Aurelian Iorga, după Ion Creangă. Din distribuţie fac parte actorii Mihaela Lecca-Gorea, Nicole Lungu, Ion Tudorache şi Nicoleta Miru. Ei dau viaţă îndrăgitelor personaje Cocoşul, Moşul, Baba, Boierul sau Calul.

Pentru a-şi asigura, din timp, locurile în sală, spectatorii pot achiziţiona bilete online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi în dimineaţa spectacolului, înainte cu 30 de minute de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. 

Păpuşile de la Gulliver îşi vor lua rămas bun de la iubitorii poveştilor, până la începutul noului an şcolar. Noua stagiune se va deschide pe data de 8 septembrie, iar programul va fi anunţat din timp pe website-ul şi pagina de Facebook a teatrului. 

Articolul precedentPeste 3.200 de elevi gălăţeni încep luni probele scrise ale Bacalaureatului
Articolul următorGalaţiul are cinci medii de 10 la Evaluare, după corectarea contestaţiilor