Produse de contrabandă, confiscate din maşina unei moldovence

Mai multe tipuri de produse de contrabandă au fost depistate în maşina unei moldovence şi confiscate de poliţişti, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani.

Poliţiştii de frontieră de la Folteşti au oprit autoturismul condus de femeia de 33 de ani, cu cetăţenie Republica Moldova, pe DN 26. Maşina, marca Volkwagen Passat, era înmatriculată în Bulgaria. Oamenii legii au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit peşte, vin şi ţigări de contrabandă. În portbagaj, poliţiştii au găsit 90 kg de pește proaspăt, 52 de kg de pește afumat și şase sticle de vin spumant, pentru care femeia nu deținea documente de proveniență. Totodată, în plafoniera maşinii, au fost descoperite 161 de pachete de țigarete, de proveniență duty free. Femeia le-a declarat poliţiştilor că a cumpărat bunurile respective cu intenția de a le comercializa într-o piață din municipiul Galați.

Conform prevederilor legale, toată marfa descoperită, în valoare de 3.533 de lei, a fost confiscată. De asemenea, a fost confiscat autoturismul, evaluat la 15.000 de lei. Poliţiştii de frontieră efectuează în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui și contrabandă.

Articolul precedentPasajul pietonal din centrul Galaţiului va fi reabilitat anul viitor
Articolul următorRămas fără carnet pentru că a mers cu 174 km/h