Voleibaliștii de la Arcada Galați au susținut sâmbătă, în Sala Sporturilor „Dunărea”, primul meci de verificare în actuala campanie a pregătirilor de vară. Adversari le-au fost cei de la CSU Știința București, o echipă din partea a doua a clasamentului Diviziei A1 la volei masculin.

Antrenorul Sergiu Stanciu a rulat în acest meci zece jucători, alți patru nefiind disponibili. Cei zece din terenul gălățean au fost: Bala, Teleleu, Talpă, Toro, Rață, într-o foarte bună dispoziție de joc – un stângaci redutabil, Magdaș, Kantor (libero), Butnaru, Darlaczi și Cristudor.Julian Bissette, revenit la Galați, a luat loc în tribune, în timp ce alți trei au fost la loturile naționale ale țărilor de unde vin. Sestan, Raici (ambii aflaţi la lotul Croației, participanți la Campionatul European) și Rangel (la naționala Mexicului).

În următoarea săptămână voleibaliștii de la Arcada vor merge în București pentru două partide amicale. Apoi, între 16 și 18 septembrie, vor fi meciurile din „Cupa Arcada”, la Galați.

Meciul cu Știința s-a jucat pe durata a cinci seturi, toate fiind câștigate de Arcada, la – 17, -14, -14, -12 şi -19. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentEchipa de robotică Thobor din Tecuci premiată cu Trofeul Connect Award
Articolul următorSURSE / Miniștrii USR-PLUS demisionează din Guvernul Cîțu