Licitaţia lansată de Primăria municipiului Galaţi, pentru achiziţia de panouri de gard bordurat şi stâlpi de susţinere a panourilor, pentru protecţia spaţiilor verzi, a eşuat.

Potrivit anunţului postat în sistemul electronic de achiziţii publice, chiar luni, când ar fi fost ultima zi de depunere a ofertelor pentru contractul în valoare de 669.385 de lei cu TVA, adică peste 145.500 de euro, procedura a fost anulată automat. Se pare că acest contract nu a fost atrăgător pentru firme, fiindcă „nu au existat ofertanţi înscrişi”.

Reamintim că Primăria îşi dorea, de fapt, un acord-cadru valabil până la 31 decembrie 2020. „În vederea asigurării unui climat ambiental urban modern şi protejarea spaţiilor verzi, se impune achiziţionarea unui număr minim de 300 de bucăţi şi maxim de 9.000 de bucăţi panouri de gard bordurat”, se arăta în anunţul licitaţiei lansate de municipalitate. Primăria cerea o garanţie a produselor furnizate de 24 de luni de la data efectuării recepţiei, iar deficienţele constatate în termenul de garanţie ar fi trebuit remediate în termen de 48 de ore.

Dacă administraţia locală ar fi cumpărat cantitatea maximă de garduri, oraşul s-ar fi ales o împrejmurire de 22,5 kilometri. Rămâne de văzut dacă procedura va fi reluată şi care va fi noua valoare estimată a contractului.

 

Articolul precedentCSM Galați introduce bilete de intrare la toate meciurile echipelor sale de seniori
Articolul următorCompactorul de la Tirighina e defect, iar deşeurile din judeţ vor fi duse la Vaslui