Scandal într-un bar din Galaţi, unde un poliţist aflat în misiune a vrut să prindă un individ care se sustragea arestării preventive. Poliţistul avea informaţii că autorul e în bar. Bărbatul fusese cercetat sub arest la domiciliu, dar a încălcat măsura şi se decisese arestarea lui. Când poliţistul s-a legitimat, bărbatul şi mama sa, aflată în bar, s-au luptat ca agresorul să scape. O altă femeie, care la fel ajuta infractorul, a pălmuit poliţistul.

Un ofițer de poliție de la Secția 2 Galați a mers într-un bar din zona I.C. Frimu, deoarece aflase că acolo s-ar fi aflat un individ căutat în baza unui mandat de arestare preventivă. Urmăritul, cercetat pentru furt, fusese inițial arestat la domiciliu, dar pentru că încălcase măsura, judecătorii emiseseră, în lipsă, un mandat de arestare preventivă, document pe care polițistul de la Secția 2 a vrut să îl pună în aplicare singur. Acesta a mers la barul unde aflase că se află persoana căutată, numai că acesta a avut două persoane care îl susțineau, în persoana a două femei, mama și o altă femeie, care nu s-au lăsat intimidate de legitimația prezentată de polițist.

”Lucrătorul de poliție, aflat în civil, s-a legitimat, așa cum prevede legea, iar în acel moment persoana căutată a încercat să fugă. Lucrătorul de poliție a încercat să îl imobilizeze și să îi pună cătușele, dar a fost împiedicat de mama persoanei căutate și de o altă femeie, care i-a aplicat două palme peste față”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Hoțul urmărit, care urma să fie dus în arest preventiv, a reușit să scape, la fel ca și femeile care l-au ajutat. După ore bune de cercetări, femeile au fost identificate și reținute, sub acuzația de ultraj. Procurorii intenționează să ceară arestarea preventivă a acestora, iar polițiștii fac în continuare verificări pentru depistarea și punerea în aplicare a mandatului de arestare emis pe numele individului cercetat pentru furt. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentReținut de polițiști după ce și-a agresat soția și a distrus mai multe bunuri din casă
Articolul următorCântăreața Tina Turner a decedat, miercuri, la vârsta de 83 de ani