Un ofițer de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate BCCO Galați a fost agresat, în vineri seară, în apropierea unei agenții de pariuri din cartierul Dunărea.

Polițistul, aflat în timpul liber, a intrat în agenție pentru a depune un bilet la pariuri, când doi indivizi au intrat în incintă și au agresat-o verbal pe operatoarea de serviciu. Polițistul a intervenit pentru a o apăra pe femeie și, la ieșirea din agenție, a fost așteptat de cei doi indivizi. Unul dintre aceștia a scos un cuțit și polițistul a încercat să îl imobilizeze, moment în care a fost atacat de celalalt bărbat. După ce l-au pus la pământ pe ofițer, cei doi agresori au fugit cu o mașină.

Poliția Galați a început o anchetă în caz.

„Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 18.30. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Secția 3. În caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și a fost sesizat Parchetul. Cei doi presupuși agresori au fost identificați. Unul are 23 ani, celalalt 31 ani.”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Cei doi suspecți, căutați de Poliție, au fost găsiți și duș la Secția 3 pentru cercetări.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSoțul și-a reclamat soția pusă pe scandal sunând la 112
Articolul următorCoronavirus UPDATE: 57 decese şi 2.721 noi infectări | Situaţia pe judeţe