Platformă integrată de proiectare 3D, prezentată la Colocviile Navaliştilor. Ediţia cu numărul 72 a Colocviilor Constructorilor de Nave (CCN) are loc,  mâine, la Sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii „V.A.Urechia”, de la ora 16,00.

Este al nouălea an al acestui proiect, iar ediţia de mâine se deschide cu prezentarea unei realizări românești deosebite din zona programelor de proiectare 3D a navelor. Este vorba despre „EasyShipDesign” – platforma integrată de proiectare 3D a firmei gălăţene SoftCAD Solutions.

Programele incluse în aceasta au fost achiziționate de mai multe șantiere navale și firme de proiectare, printre care Damen Group, Vard, Nasdis, ICE Marine Design, Ship Design Group, Shipyard ATG Giurgiu etc.

Invitatul colocviului este ing. Ovidiu Chirilă, cel care a realizat pachetul de programe 3D din platforma „EasyShipDesign”.  Acesta va vorbi, potrivit organizatorilor, şi despre contribuţia adusă de platformă la realizarea de către Şantierul naval Damen Galaţi a iahtului „Amels”, cu o lungime de 74 de metri.

 

Articolul precedentAu fost confirmate două noi cazuri de gripă la Galaţi
Articolul următorTecucean prins la volanul unei mașini cu numere false