Doi pietoni din judeţul Galaţi au fost accidentaţi în timp ce traversau strada, unul pe marcajul pietonal, celălalt, prin loc nepermis. 

Pe 17 noiembrie a.c., în jurul orei 09,30, la sediul Poliției Municipiului Tecuci s-a prezentat o minoră de 17 ani, din comuna Drăgănești. Aceasta a făcut o sesizare privind faptul că, cu două zile înainte, în jurul orei 13,00, în timp ce traversa strada 1 Decembrie 1918, pe marcajul pietonal, a fost accidentată de un autoturism. Şoferul a părăsit apoi locul faptei. Victima nu a necesitat internarea în spital, fiind rănită ușor.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în accident. Este vorba despre un bărbat de 27 ani, din municipiul Tecuci. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lovit din vină proprie

Tot pe 17 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au  primit un apel de urgență prin 112. Li se sesiza că, în comuna Buciumeni, pe un drum comunal, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și efectuând verificări, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul unei traversări neregulamentare.

Pietonul accidentat, un bărbat de 45 ani, a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Șoferul mașinii, în vârstă de 25 ani, nu consumase alcool.

Pietonul accidentat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentO şcoală şi trei licee din Galaţi şi-au suspendat cursurile, din cauza lipsei încălzirii
Articolul următorLa 21 de ani, sub control judiciar pentru înşelăciuni prin metoda „Accidentul”