Peste 430 de bilete de tratament balnear, disponibile pentru gălăţeni

Cele mai multe bilete sunt alocate pentru afecţiunile de reumatism, unde sunt disponibile 329 de locuri, din care 280 la Lacu Sărat

Peste 430 de bilete de tratament balnear sunt disponibile pentru pensionarii gălăţeni, în seriile care au programată plecarea în staţiuni în perioada 28 septembrie – 1 octombrie.

Conform unui comunicat remis de Casa Judeţeană de Pensii, instituţiei gălăţene i-au fost repartizate 432 de bilete. Cele mai multe sunt alocate pentru afecţiunile de reumatism, unde sunt disponibile 329 de locuri, din care 280 la Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata de reumatism sunt Amara (17 bilete), Băile Herculane (13), Sărata Monteoru (12), Bălţăteşti (2), Băile Felix (2), Pucioasa (2) şi Geoagiu Băi (1).

Pentru afecţiuni cardio-vasculare, au fost repartizate bilete în staţiunile Covasna (11), Vatra Dornei (6) şi Tuşnad (4), iar pentru afecţiuni digestive sunt disponibile locuri la Olăneşti (24), Căciulata (17), Slănic Moldova (8) şi Sângeorz (2). La Eforie Nord (6 bilete), Mangalia (4) şi Sovata (2) se oferă tratament pentru afecţiuni ginecologice, la Slănic Prahova (8), Tîrgu Ocna (5) şi Govora (4) sunt bilete pentru afecţiuni respiratorii, iar la Sinaia sunt două 2 locuri pentru afecţiuni nevrotice.

Pensionarii care vor să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii, pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie, din care să rezulte numele staţiunii recomandate.

Articolul precedentContabilă trimisă în judecată pentru prejudicierea şcolii în care lucra cu 350.000 de lei
Articolul următorMâine se întrerupe apa pe strada Basarabiei