Patru persoane, o femeie de 60 de ani şi una de 48, precum şi doi tineri, o fată de 17, respectiv un băiat de 21 de ani, au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente.

Vinovat de impact a fost un şofer de 41 de ani, care circulând pe DJ 255 nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a fost acroşat de un autoturism care venea din spate, condus de un bărbat de 49 de ani, din Slobozia Conachi.

În urma impactului, cele două femei, pasagere în cea de-a doua maşină, au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale de la un echipaj de Ambulanţă, ulterior fiind transportate la spital pentru investigaţii şi tratament.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Trei maşini avariate, doi răniţi

Un accident rutier petrecut pe DE 581, la Berheci, s-a soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei autoturisme. Un şofer de 25 de ani, care nu ar fi respectat distanţa faţă de maşina din faţa sa, a lovit-o şi proiectat-o ulterior într-un alt autoturism, parcat. Din impact, doi tineri, o fată de 17 ani şi un băiat de 21 de ani, ambii pasageri în cea de-a doua maşină, au fost răniţi şi duşi la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Articolul precedentŞantierul naval din Galaţi a finalizat un vas de cercetare modern
Articolul următorPrins în trafic, aproape în comă alcoolică, dar la volan