Patru noi „profi tari” la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Patru cadre didatice de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au devenit „profi tari”, în cadrul Galei Profesorului Bologna, ajunsă anul acesta la a XII-a ediţie.

Cei patru profesori apreciaţi de studenţi sunt: Felicia Dima, Marius Popescu, George Cristian Schin şi Marta Antoanela Mardar.

Felicia Dima este şef de lucrări la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor şi se ocupă de pregătirea managerială a viitorilor ingineri. „Mă bucur să fac parte dintre dascălii apropiaţi de studenţi şi că am reuşit să le captez atenţia”, a declarat Felicia Dima.

Lect. dr. Marius Popescu, de la Departamentul de Matematică-Informatică al Facultăţii de Ştiinţe şi Mediu, consideră că „premiul are o semnificaţie deosebită pentru mine, pentru că porneşte de la aprecierea studenţilor”.

Aprecierile studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice au ajuns anul acesta la conf. dr. George Cristian Schin, care îi iniţiază pe tineri în tainele administraţiei publice. „Această recunoaştere mă onorează, dar în acelaşi timp mă obligă pe viitor să mă implic mai mult în activităţile studenţilor”, a spus George Schin.

Viitorii jurnalişti au nominalizat-o pe lect. dr. Marta Antoanela Mardar, profesor de limba şi literatură engleză la Facultatea de Litere. Aceasta a fost apreciată pentru felul inovativ în care împleteşte cunoştinţele de limbă engleză cu cele de jurnalism. „Distincţia îmi dovedeşte că modul în care am pus în practică ceea ce am învăţat de la dascălii mei de suflet a dat roade”, a explicat profesoara.

Articolul precedentDocumente false descoperite la controlul de frontieră
Articolul următorIncendiu într-un bloc din Micro 19, de la o candelă uitată aprinsă