Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate cu Metalul Buzău

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu formaţia Metalul Buzău, în primul meci amical disputat după revenirea din cantonamentul din Spania.

Partida dintre cele două echipe din Seria I a Ligii a III-a s-a disputat pe terenul din comuna Schela, pentru a fi protejat gazonul de pe stadionul „Oţelul”, în vederea meciurilor oficiale. Ambele goluri ale gălăţenilor au fost marcate de Andrei Bordieanu, din faze fixe. Primul a fost înscris dintr-o lovitură liberă de pe flancul stâng, iar cel de-al doilea, în urma unei lovituri de colţ.

Antrenorul Alin Pînzaru a folosit în acest meci următoarea formulă de echipă: Iliescu (Vlasie) – Chiriac, V. Moglan, Ghiocel, Sălăgeanu – Bordieanu, Codreanu (R. Oană) – Iorga, Zaharia (E. Drăgan), Munteanu – Cîrjan.

Următorul meci de verificare al Oţelului, ultimul înainte de startul returului, va avea loc în compania formației Unirea Slobozia, ocupanta locului secund în Seria a II-a a Ligii a III-a. Partida va avea loc sâmbătă, 23 februarie, cu începere de la ora 12.00, locul de disputare nefiind încă stabilit.

Primul joc oficial al gălăţenilor va avea loc pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa a 16-a a Ligii a III-a.

Articolul precedentGălățeni, aveți grijă de unde închiriați apartamente!
Articolul următorReținut după ce a încercat să tâlhărească o femeie în autobuz