Reținut după ce a încercat să tâlhărească o femeie în autobuz. Asta i s-a întâmplat unui tânăr de 22 de ani din Galați, prins cu mâna în buzunarul femeii.

Pe 21 februarie a.c., ora 15,15, în urma unui apel la numărul de urgență 112, o patrulă de polițiști din cadrul Secției 2 s-a deplasat rapid în yona I.R.E.G. Acolo, într-un autobuz aflat în trafic, polițiștii au depistat, în flagrant, doi tineri de 18 și 22 de ani și un minor de 15 ani. Aceștia ar fi încercat să sustragă, din buzunarul unei femei de 45 de ani, o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că gestul a fost observat de victimă și de șoferul autobuzului. Prins că încerca să sustragă banii, tânărul de 22 de ani i-ar fi  amenințat cu violența pe victimă și pe șofer, pentru a-și asigura scăparea.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentative la tâlhărie calificată.
Tânărul de 22 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată a fost reținut, în cursul zilei de ieri, pentru 24 de ore. Astăzi urma să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Articolul precedentOţelul Galaţi a încheiat la egalitate cu Metalul Buzău
Articolul următorPrins cu armă neautorizată, muniție și substanțe periculoase la domiciliu