Oţelul Galaţi a câştigat la Rădăuţi şi a urcat pe locul 2

Formaţia SC Oţelul Galaţi a câştigat, sâmbătă, în deplasare, derbiul cu Bucovina Rădăuţi şi a urcat pe locul 2 al Seriei I a Ligii a III-a de fotbal.

Gălăţenii au făcut un meci bun şi s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), prin golurile marcate de Andrei Munteanu (min. 37) și Bogdan Crihană (min. 59). Gazdele au redus din handicap, prin Ungureanu (min. 68), dintr-o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea echipă: Ursu – Stoian, Puțanu, Ghiocel, Manău – Munteanu, Crihană, Bordieanu, Dima – Matei, Cîrjan. Au mai evoluat: Drăgan, Țicămucă, Pleșa și Zărnescu.

Următorul joc al roș-alb-albaștrilor este programat sâmbătă, 12 octombrie, cu Sporting Liești, pe stadionul „Oțelul”.

În această a şaptea etapă, Sporting s-a impus, acasă, cu scorul de 1-0 în faţa grupării KSE Tg.Secuiesc, prin reuşita lui Alexandru Stan (min.60). Cealaltă echipă gălăţeană, Universitatea, a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, golul victoriei oaspeţilor fiind înscris în min. 90+2.

În clasament, Oţelul a urcat pe locul 2, cu 18 puncte, Sporting se află pe locul 11, cu 7 puncte, iar Universitatea ocupă locul 15, cu numai 3 puncte. Liderul seriei este Aerostar Bacău, cu 21 de puncte din tot atâtea posibile.