Oţelul a remizat, sâmbătă, cu Metalul Buzău, scor 1-1 (1-1), în primul meci amical disputat la Galaţi în actuala perioadă de pregătire.

Formaţia gălăţeană din Liga a III-a de fotbal a deschis scorul, în minutul 12, prin Andrei Antohi, care a reluat în plasă, cu capul, mingea respinsă de portarul advers. Oaspeţii, care evoluează tot în cel de-al treilea eşalon, au egalat, în minutul 29, în urma unui contraatac, la care portarul Udeanu, rămas singur cu un atacant advers, n-a mai putut face nimic.

Antrenorul gălăţenilor, Stelian Bordieanu, a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Udeanu – Al. David, Moglan, Ghiocel, B. Balint – Al. Vasile, Sălăgeanu, Chiriac, Al. Stan – Antohi, M. Matei. În repriza secundă, Oţelul a aliniat formaţia: Iliescu – Maftei, Gâță, Puțanu, Manău – Stoian, Bordieanu (Codreanu), Chiriac (Sevastian), Cîmpanu (A. Munteanu) – M. Dumitru, Cîrjan.

Următorul joc de pregătire al gălăţenilor se va disputa miercuri, 8 august, tot pe teren propriu (Stadionul „Oțelul”, ora 11.00.), cu formația brăileană Sportul Chiscani.

La finalul lunii iulie, Oţelul s-a aflat într-un cantonament la Tărlungeni (judeţul Braşov), unde a susţinut un meci amical în compania echipei SR Brașov, recent promovată în Liga a III-a, pe care a învins-o cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul înscris de Marius Matei.

Articolul precedentRestricții de circulație în centrul Galațiului, pentru „Sfânta de la Adam”
Articolul următorAdolescent ucis într-un accident provocat de prietenul său beat si fără permis