Oțelul Galați a câștigat fără mari emoții meciul din etapa a III-a a Ligii a 3-a disputat în deplasare cu Aerostar Bacău. Echipa pregătită de Dorinel Munteanu s-a impus cu 2-0, iar gazdele au jucat în 10 oameni din minutul 68. 

Meciul jucat pe stadionul Aerostar din bacău a fost unul destul de modest în prima repriză, când ocaziile de gol au fost rare. Prima ocazie de gol au avut-o gălățenii în minutul 10, când Cireș a trimis de la 15 metri puțin pe lângă poarta gazdelor. În minutul 23, la prima lovitură de colț pentru Oțelul, Nica a executat cornerul de pe stânga, Cîrjan a deviat pe spate de la prima bară și mingea a ajuns la Costin Ghiocel, care a preluat la 6 metri și a șutat în colțul din dreapta portarului Dinu, fostul său coleg de echipă din sezonul trecut, 0-1. 

Până la pauză gălățenii au mai avut două situații de poartă în minutele 40 și 43, dar Yabre a trimis cu capul spre poartă și mingea s-a lovit de un adversar, iar Jardan a centrat în fața porții dintr-o lovitură liberă din lateral stânga, dar Dinu a respins din fața lui Ghiocel și scorul la pauză a fost 0-1, cu o echipă gazdă care nu a avut nici un șut pe poartă.

În minutul 48 gazdele au avut o primă situație de gol, la o neînțelegere între Ghiocel și Uțiu, dar Horia Ilie a trimis mingea paralel cu poarta și niciun coechipier nu a fost acolo să trimită în poartă. În minutul 52 Cîrjan a șutat de la 14 metri lateral dreapta, dar mingea s-a dus peste poarta gazdelor. În minutul 64 Cisotti a combinat cu Rus, iar acesta din urmă a șutat de la marginea careului, însă Dinu a respins peste poartă, în corner. 

Din minutul 68 gazdele au rîmas în 10 oameni. Danale l-a ținut de tricou pe Crîcimar și a primit al doilea cartonaș galben. Lovitura liberă a rămas fără rezultat, Niculae trimițând o centrare către nimeni. 

În minutul 70 gazdele au primit o lovitură liberă de la 17 metri pentru un fault la Tofan văzut doar de arbitru. Sevastian a executat lovitura liberă, pe jos, dar pe colțul portarului Uțiu, care a reținut fără probleme. În minutul 75, după un corner al gazdelor, Jardan a degajat în față, Crîcimar a urmărit și a trecut în viteză de doi adversari, a intrat în careu și a pasat în centru pentru Cisotti, care a trimis cu latul, din 8 metri, în poarta goală, 0-2. 

În minutuș 80 Neagu a recuperat o minge la 25 de metri și i-a pasat în dreapta lui Cisotti, care a șutat din interiorul careului, lateral dreapta, în plasa laterală. Un minut mai târziu Niculae a șutat de la marginea careului, dar Dinu a reținut. În minutul 82 Cireș a centrat în careu, iar Cîrjan a reluat cu capul din 7 metri, însă Dinu a respins peste poartă, în corner. 

În minutul 84 Cisotti a primit o pasă în diagonală, a intrat în careu, dar și-a prelungit prea mult mingea și nu a putut șutat puternic pe poartă. În minutul 86 Dobre a șutat din colțul careului de 16 metri peste poarta apărată de Dinu. În minutul 90+1, după o respingere greșită a lui Dinu, mingea a ajuns la Dobre, care de la 10 metri a trimis în bara laterală. În minutul 90+2 gazdele au avut cea mai mare ocazie de a marca golul de onoare.După un corner de pe stânga, mingea a ajuns în partea opusă la Pîrciu, care a șutat din colțul careului, la colțul scurt, dar Uțiu a respins în corner de lângă vinclu. Lovitura de la colț a fost respinsă de gălățenii și meciul s-a terminat cu victoria echipei lui Dorinel Munteanu cu scorul de 2-0.

Oțelul Galați: Uțiu – Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae – Neagu, Cireș (min. 85 Dobre), Jardan (min. 76 Vaștag), Cisotti – Nica (min. 65 Cricimar), Cîrjan. Antrenor: Dorinel Munteanu.

În etapa a IV-a Oțelul are programat meci pe teren propriu cu Viitorul Ianca, 18 septembrie, ora 17.00.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDe marți se reiau cele trei trasee dedicate transportului elevilor
Articolul următorA cerut două sticle de apă și a plecat cu 15.000 de lei. Acum este reținută pentru furt