Joi, 9 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat o femeie, de 33 de ani, din municipiul Galați, banuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit că,  în data de 06.09 2021, persoana în cauză,  însoțită de fiul sau minor, de 9 ani, ar fi abordat un bărbat,  de 84 de ani, în fața blocului în care acesta locuiește, sub pretextul că ar avea nevoie de două sticle cu apă.  Victima ar fi fost indusă în eroare, astfel încât, având consimțământul său și profitând de neatenția acesteia,  femeia ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras suma de 15.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei și au pus în executare un mandat de aducere, aceasta fiind condusă la sediul Poliției, pentru audieri. Odată cu depistarea sa, politistii au recuperat o parte a prejudiciului, care a fost restituită bărbatului păgubit.

Persoana în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentOțelul a câștigat cu 2-0 meciul din deplasare cu Aerostar Bacău
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Roman, politicianul care a reușit să schimbe colțul de stradă la care vindea ziare, în tinerețe, cu fotoliul de parlamentar