Ambulanţă era parcată în zona Pieţei Centrale

Operată de urgență după ce a fost bătută de propriul soț. Este povestea unei femei de 59 de ani, care a ajuns pe masa de operație după pumnii primiți de la bărbat. 

Victima, o femeie în vârstă de 59 de ani din comuna Măstăcani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătută crunt de propriul soţ. Scandalul care s-a încheiat cu o ploaie de lovituri, a avut loc în miez de noapte, în locuinţa celor doi. Potrivit poliției, bărbatul, de 58 de ani, și-a lovit partenera de viață cu pumnii în cap, lăsând-o fără cunoştinţă. În urma unui apel la 112, la domiciliul celor doi a ajuns o ambulanță, dar şi poliţiştii.

Femeia a fost preluată în stare gravă şi dusă la Spitalul de Urgenţă, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Medicii legişti au apreciat că viaţa i-a fost pusă în pericol.

Între timp, soţul agresor a fost ridicat de poliţişti, acesta primind o ordonanţă de reţinere pentru violenţă în familie. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Este posibil ca procurorii să decidă schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă de omor.

Articolul precedentTraficul pe strada Brăilei a fost redeschis marţi seara
Articolul următorTrei arme deținute fără drept, depistate în aceeași zi la trei pensionari