O tânără de 22 de ani, beată şi fără permis pe strada Domnească

O tânără din comuna gălăţeană Frumuşiţa a fost prinsă beată şi fără permis la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie.

În vârstă de 22 de ani, gălăţeanca a fost oprită de poliţiştii Secţiei Nr. 5 în cursul zilei de joi, 27 decembrie, pe una dintre cele mai importante artere din Galaţi. Femeia aflată la volanul maşinii „englezeşti” oprite pe strada Domnească n-a putut prezenta documentele cerute la control de oamenii legii. Verificările ulterioare au demonstrat că tânără nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acelaşi timp, testarea cu aparatul Drager a relevat faptul că şoferiţa consumase alcool, valoarea înregistrată de etilotest fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital, pentru prelevarea de mostre biologice şi stabilirea alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Pentru acuzaţiile care i se aduc, tânăra poate fi condamnată la plata unei amenzi importante sau chiar la închisoare.

Articolul precedentContractul Colectiv de Muncă din ArcelorMittal Galați prevede salarii mai mari
Articolul următorDouă licee din Galați vor renunţa la numele care le-au făcut cunoscute