O staţie de tramvai înfiinţată, două staţii de autobuz desfiinţate

O staţie de tramvai va fi înfiinţată, iar două staţii de autobuz vor fi desfiinţate la Galaţi, a anunţat operatorul de transport public Transurb SA.

De marţi, 2 iulie, va fi înființată o nouă stație de tramvai, pe traseul 39 (Micro 19 – Cimitirul Israelit). Stația va fi situată pe strada Ștefan cel Mare, pe sensul de mers către Cimitirul Israelit, înainte de intrarea în parcarea unității militare și va purta denumirea de „Ștefan cel Mare”.

Începând cu aceeași dată, vor fi desființate două stații aflate traseele de autobuz 13/35 şi 16. Astfel, pe traseul 16 (Piața Centrală – Trecere Bac), se va muta provizoriu capătul de linie, de la Trecere bac la Baza Sportivă „Siderurgistul”, cu întoarcere la sensul giratoriu. Mutarea este necesară deoarece autobuzele rămân blocate în trafic la Trecere Bac, în momentul efectuării manevrelor de întoarcere.

Pe traseele 13 (Piața Centrală – Agrogal) și 35 (Piața Centrală – Metro) va fi desființată stația „Farmacia Ținc”, situată pe strada Traian, între Piața Centrală și Baia Comunală. Respectiva stație a fost înființată temporar, pentru a deservi traseele deviate în timpul lucrărilor de reabilitare a străzii Traian.

Articolul precedentUnde găsiţi centrele de prim-ajutor în caz de caniculă
Articolul următorZeci de magazine de piese auto au fost amendate de polițiștii locali