Primăria municipiului Galați informează că, prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, va începe distribuirea pachetelor cu alimente din partea Uniunii Europene – tranșa 6, miercuri, 19 aprilie 2023, în Piața Rizer, către beneficiarii venitului minim garantat și toți membrii familiei acestora (V.M.G.), precum și către familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (A.S.F.), în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019/2023, la nivelul municipiului Galați.

Pachetele cu produsele alimentare se vor ridica personal de către beneficiarii programului POAD 2019/2023, de la centrul de distribuție din Piața Rizer, programul fiind de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

Pentru a putea ridica produsele comunitare, beneficiarii trebuie să se prezinte cu următoarele documente, în original: actul de identitate valabil al persoanei titulare; actul de identitate valabil al soțului/soției/concubinului/concubinei; certificatul de naștere al copilului, după caz.

Numai în cazul în care vor exista stocuri, după epuizarea pachetelor destinate persoanelor beneficiare ale venitului minim garantat (V.M.G.) și familiilor beneficiare ale alocației pentru susținerea familiei (A.S.F.), luni, 22 mai 2023, la ora 8.00, la centrul din Piața Rizer, va începe distribuirea pachetelor cu alimente din partea Uniunii Europene, tranșa 6, către persoanele cu handicap gradul I și handicap gradul II.

Pentru a putea ridica produsele alimentare comunitare, beneficiarii – persoane cu handicap gradul I și gradul II sau aparținătorii acestora, trebuie să prezinte următoarele documente, în original: buletinul persoanei titulare/certificatul de naștere după caz; buletinul aparținătorului; certificatul de handicap în original și în copie. Copia după certificatul de handicap se oprește la dosarul distribuției POAD 2019/2023 ca document justificativ.

Fiecare beneficiar va primi câte o cutie cu produse alimentare care cântărește 25,3 kg și conține făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe și gem de fructe.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentFoto: Magazin cu produse tradiţionale din Piaţa Centrală din Galați, închis de Protecţia Consumatorilor
Articolul următorParc de joacă din municipiul Galați vandalizat de persoane necunoscute