O femeie şi-a pierdut viaţa, într-un accident produs lângă localitarea brăileană Gemenele, după ce a virat fără să acorde prioritate.

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 221, la ieșirea din localitatea Gemenele. Conform martorilor, femeia, în vârstă de 34 de ani, aflată la volanul unui autoturism Dacia Duster, a oprit pentru a vira la stânga, pe DJ 202 B (Râmnicelu – Movila Miresii).

La schimbarea direcției de mers, femeia nu s-a asigurat dacă din sens opus circula vreun autoturism, astfel că a fost lovită de o maşină, marca Opel, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Râmnicelu, care se deplasa către Brăila.

În urma impactului dintre Duster şi Opel, șoferița a fost rănită grav, intrând în stop cardiac. După ce a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, femeia a fost preluată de ambulanță, dar în ciuda eforturilor medicilor i s-a declarat decesul.

Articolul precedentUPDATE/Un gândac se plimba pe mâncarea unui restaurant din mall-ul gălăţean. Protecţia Consumatorilor a găsit gândaci şi în alte spaţii
Articolul următorPedeapsă cu suspendare pentru un preot care a condus beat, a ucis un om şi a fugit de la locul accidentului