Un bărbat a jefuit o femeie în Cimitirul „Sf. Lazăr”, ziua în amiaza mare.

Pe 18 octombrie, în plină zi, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de un bărbat, 28 ani, din Galaţi, cu privire la faptul că, în incinta cimitirului ,,Sf. Lazăr”,  o femeie a fost deposedă prin violenţa de o poşetă, de către o persoană necunoscută.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un tânăr de 20 ani asupra căruia a fost găsit un telefon mobil și o sumă de bani, bunuri ce s-a stabilit că proveneau din săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Galați pentru cercetări, iar în urma audierii acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

1.000 de ţigări de contrabandă

În seara aceleiaşi zile, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au depistat o femeie, 55 ani, ce deținea 1.000 țigarete, nefiscalizate. Cele 1.000 țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, prevăzută de art. 270, alin.3 din LG 86/2006, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articolul precedentPoliţiştii au depistat mai mulţi şoferi adevărate pericole publice
Articolul următorA şaptea ediţie a concursului internaţional de dans „Galatz Fest Dance”