Poliţiştii din judeţul Galaţi au depistat în trafic trei şoferi care îi puneau în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic. 

Astfel, pe 18 octombrie 2018, ora 7,45, poliţiștii din cadrul Poliției oraș Tîrgu Bujor au depistat în trafic un bărbat de 39 ani în timp ce conducea un autoturism, fără a deține dreptul legal de a conduce pe drumurile publice. S-a constatat că persoana verificată figura cu dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat în altă cauză penală. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană a cărei permis de conducere i-a fost retras. Inculpatul urma să fie prezentat astăzi Judecătoriei Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Beţi la volan 

Tot pe 18 octombrie, dar la  ora 17,40, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au depistat un bărbat, 28 ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări pentru infracțiunea de conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.
Puţin după miezul nopţii, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada Ana Ipatescu din localitate un conducător auto cu o alcoolemie de 1,31Mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, potrivit legii.  conform art. 336, alin. 1, Cod Penal.

 

Articolul precedentPreotul beat care a ucis un om cu maşina nu va face închisoare
Articolul următorO femeie, jefuită în cimitir, ziua în amiaza mare